søndag den 22. februar 2009

Det vi helt sikkert ved

Vi er ved at planlægge, og ikke mindst vænne os til tanken om, vores hjemrejse til Danmark. Med kun 5 måneder tilbage kan vi næsten ikke forstå hvor hurtigt tiden er gået.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er håbløst forelsket i San Diego, det liv vi har mulighed for at leve her og de oplevelser vi har sammen som familie. Derfor er det med meget blandede følelser at skulle pakke sammen og flytte hjem igen.

Her i San Diego har vi nydt den luksus at være sammen som familie så tæt på 24 timer i døgnet som det er muligt når Emil og Kamma skal passe en 7 timers skoledag.

Anne og jeg har oplevet nye dybder af samhørighed, og de udfordringer vi er stødt ind i, ikke mindst de økonomiske, har givet os nye indsigter om hinanden, og om livet. Vi ved at når vi har hinanden kan vi klare alt, og vi har mere end én gang set hinanden i øjnene og sagt, "Hvad er det værste der kan ske?".

Emil og Kamma er vokset kolosalt som mennesker. Vi vidste at vi havde to dygtige, søde og fornuftige børn, men de har overgået alle vores forhåbninger og forventninger. Anne og jeg ved nu, at Emil og Kamma ser muligheder i alt hvad der er nyt, at de yder deres bedste når de bliver udfordret, og at de kan skabe venskaber når de lander i fremmede omgivelser.

Vi ved derfor nu, at de gaver vi har fået her i San Diego er nogen vi kan bruge lige meget hvor skæbnen bringer os hen. 

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hvor er det smukt og rigtigt, det kan vi alle lære meget af.
Vi er også meget lykkelige for vores seje og kloge familie.
Hanne