fredag den 20. februar 2009

Besøg fra Savannah

Så havde vi besøg fra Savannah i sidste weekend. Min mor´s kusine Ulla, som bor i Savannah 4 5 måneder om året og hvor vi var til Thanksgiving, skulle en tur til Baja California (delstat i Mexico, jeg vidste ikke at der var sådanne en tange udfor Mexico).

Fredag gik Ulla og jeg en skøn tur oppe i Torres Pines, statspark som ligger i La Jolla og som en rig gammel Dame (og hun har ikke giftet sig til pengene, selv tjent dem :o) donerer til staten i 1909 - 1911.

Lørdag var vi på byrundtur med Trolley med Guide, rigtig godt så nu ved vi en masse om San Diego som vi ikke vidste før. F.eks. ligger Hotellet hvor "Some like it Hot" er optaget med Marilyn Monroe og Tony Curtis ude på Coronado vores ynglingsbadstrand (hvor vi snart skal ud igen, selvom her er koldt om natten, så begynder solen at varme meget når den er fremme om dagen).

Søndag kørte vi nordpå, Peter og Emil skulle ud og sejle med Far og en søn, som mangler nogle at sejle med. Ulla, Kamma og jeg kørte videre til en af de gamle missionsbyer, San Juan Capristrano, hvor jeg også har været med Hanne. Vi nød dejlig italiensk mad og gik en tur, da vi kom og hentede sejlerne kunne de næste ikke tale.

De havde set 500 delfiner på en gang, som svømmede sammen med båden i en ½ time eller mere, så de var ligeglade med om det ikke havde blæst og der ikke var fanget nogle fisk.

1 kommentar:

Erik Damborg sagde ...

500 delfiner også set af lystfisker Ha HA!!