fredag den 27. marts 2009

Solskinsweekend ahead

Så er det weekend igen, tiden går fantastisk hurtigt. Vi skal ud og hike igen, så det er med at finde det rette sted. Det får I hører mere om og se billeder af, da vi endelig har fået købt et nyt kamera. Peter har et lille job for en dansker som vil købe en bil herovre og det gav penge til et nyt kamera. Ja, faktisk kunne han ikke udfører jobbet uden et kamera.

Vi prøver jo ellers at købe så lidt som muligt af ting og sager. Kamma´s kor klasse skal have "yard sale", så der regner vi med at komme af med lidt af de ting som vi ikke skal have med til DK. Når børnene stopper i skole d. 15/6, så skal vi til at sælge på Craigslist, der hvor vi købte vores møbler, cykler og andet. Det er en fantastisk følelse at skulle af med tingene igen, vi har haft dem til låns og nu skal vi videre til noget nyt, altså ikke nye ting men nye muligheder.

Jeg faldt lige over dette citat på Leo´s blog

“There is no greater sin than desire, No greater curse than discontent, No greater misfortune than wanting something for oneself. Therefore he who knows that enough is enough will always have enough.” - Lao Tzu
Så jeg ønsker mig ikke den her mere,

men meget mere af det her

Ingen kommentarer: