onsdag den 26. december 2012

Den sidste blog post

Tiden går hurtigt når man ser tilbage på en blog som denne.

Det er snart fem år siden at jeg skrev det første indlæg om hvorfor vi nu ville rejse til San Diego. Det var en stor beslutning, vi brød i vores øjne, og mange andres, med det normale. Vi rejste mod det ukendte, og børnene tog vi med.

Anne og jeg snakkede ofte om hvad beslutningen om at rejse bort ville gøre ved vores liv, og hvad det ville betyde for børnene og deres valg videre i livet.

I dag kan vi se tilbage på fem meget turbulente år, som er kulmineret med at Anne og jeg er blevet separeret.

Vi har igennem hele vores ægteskab siden 1991 fulgt vores hjerter, og det har bragt både glæder, store udfordringer, triumfer og sorg. Det er vel livet.

Hvordan havde vores liv set ud hvis vi var blevet i vores karrierejobs, ikke var blevet selvstændige, ikke var rejst til San Diego? Hvad nu hvis vi havde solgt lejligheden på Amager før vi rejste og havde sat alt på et brædt? Hvad var der sket hvis vi var blevet på Amager, og hvordan havde vi klaret den hvis Anne ikke var flyttet til Grenaa?

Livet er en sum af valg, selv manglen på valg er et valg! Vi har taget nogle store valg som har ført os dertil hvor vi er idag, og lige meget hvor skæbnesvangre de kan føles nu, så kan man aldrig vide hvor vi ellers havde stået idag.

Nu som for fem år siden ligger fremtiden for vores fødder, og vi har hele resten af livet at se frem til.

Ingen kommentarer: