onsdag den 26. november 2008

Savannah og Thanksgiving

Så har vi været i Savannah siden fredag. Vi bor hos Ulla og hendes amerikanske familie, Marilyn og Elliot. Det er en helt fantastisk oplevelse. For det første er Savannah meget anderledes end San Diego, faktisk den smukkest by jeg har set i USA indtil nu. Der er et lille men og det er at her er slanger, alligatorer og 100 graders F om sommeren. Lige nu er her koldt i forhold til normalt. Erik min fætter er her også, og han har taget sommertøjet med og det har vi også, så vi har lige skulle vende os til kulden :o)

Vi startede med rundtur i Lørdags i Savannah med sjov turguide som fortalte en masse, så var vi i naturreservat hvor vi så 3 store alligatorer og en masse spændende fugle.

Herefter kørte vi over til Rachel, som er Marylin´s datter. De er ved at bygge et stort hus, så det var sjovt at se.

Søndag morgen kørte vi til Crystal River hvor vi mandag skulle dykke med Søkøer (Manatees). Det var en fantastisk oplevelses hvor vi har en masse billeder, så der kommer endnu et indlæg senere omkring dette.

Så kørte vi hjemad igen til Savannah, og tirsdag så vi de udgravninger Ulla har været med til som viser Indianerne hernede, samt besøgte en plantage.

I dag onsdag har hele huset været igang med at forberede middagen til i morgen. Det er helt vildt hvad vi skal spise, det overgår en julemiddag :o) Vi har ikke lavet noget bare været inde i Savannah igen og slendret rundt.

I morgen er den store dag, som I får hører mere om ;o)

By the way I have fallen in love with Savannah


Ingen kommentarer: