torsdag den 13. november 2008

Så har Bedstemor været her

I morges meget tidligt kørte Peter sin mor i lufthavnen. Hanne skulle videre til Atlanta for at besøge sin veninde Anita. Vejret i Atlanta er værre end i Danmark, så hun havde svært ved at komme afsted, måske ikke kun på grund af vejret men også fordi vi har haft det så dejligt sammen.

Hanne kom dagen før Kamma´s fødselsdag. Jeg var til konference i San Francisco og kom først hjem torsdag eftermiddag på Kamma´s fødselsdag. Vi skulle spise på Chuck E Cheese, som er Amerikansk med MEGET stort A, så Hanne fik det først indtryk af USA når det er bedst og værst :o). Heldigvis nåede vi en masse andet, bare at være sammen, spise morgenmad, køre i skole, købe ind, spise foran fjernsynet, gå turer, Seaworld, langtur op til lige syd for LA, bage pandekager, sole sig, være med til ridning og surfing, Præsidentvalg, Halloween, og bare at være Bedstemor. Vi har alle nydt det og glæder os til at se Hanne herover igen, når Danmark bliver for trist og mørkt.

Det var en meget spændende dag, da Obama blev valgt. Vi holdt allesammen på ham herhjemme, så det var jo dejligt. Kamma og jeg gik op hos vores overbo, Grace og sagde tillykke, da hun er stor Obama fan. Det var spændende at høre hende tale om de ændringer som nu vil ske.

Hanne nåede også at opleve Grace´s madkunst, da vi var oppe og spise hos hende i mandags. Der var alskens lækkerier, en lemonmarengspie som åbentbart er meget amerikansk, smagte himmelsk, hvilket den gerne skulle da den var fyldt med æg og sukker og lemon :o)

Tirsdag aften var afskedsmiddag på Bali Hai, hvor vi sludrede og så lysene ind over byen.

Vi glæder os til at se dig igen, Hanne

Ingen kommentarer: