tirsdag den 2. september 2008

Så er de kommet hjem fra skole

Vi har de mest fantastiske børn i hele verden, jeg er så stolt. De går ind i skolen med et smil på læben og kommer ud 7 timer efter og synes det er helt vildt spændende. Kamma har fået ændret sit skema så hun skal have helt nye lærer i morgen. Det tager hun helt fint, selvom hun allerede er blevet helt vildt med de lærer hun har haft i dag. Matematiklæren lignede Claudius :o) Der var ingen mad da hun kom frem i køen, så hun fik Cacaomælk og yogurt :o)

Emil synes der nogle frække børn i klassen, lærerne er søde, han har en meget skrap matematik lærer, Dr. Herndon. Hun fortæller om at de skal have A eller B for at komme i Highschool :o) Emil fik en Turkey burger som smagte rigtig godt. Hans skoleinspektør er også skrap og han synes at dagen bare er fløjet afsted og at alle havde en masse information så han er lidt træt i hovedet.

Kamma har fri samtidig som Emil, så han kom til at vente i dag. Så når de har lavet lektier skal vi ned og købe mobiltelefoner og så skal vi spise på Dennis. Begge to har lektier for :o)

Kamma har nu kor hver dag, så inden der går mange dage må vi vist regne med at hun stiller op til nye konkurrencer. Vi glæder os til at høre hvad de skal synge og der kommer nok en masse koncerter vi skal til :o)

Begge er gået igang med hjemmearbejde. De har fået flotte kalendere som de kan skrive deres lektier. Den står der selvfølgelig skolens værdier og mål, plus en masse andet.

Ingen kommentarer: