mandag den 7. juli 2008

På stranden i San Diego

Emil har købt et brugt surfboard for at lære at surfe. Men endnu har vi kun været på stranden med det én gang, hvor han opdagede at det er noget der kræver træning.

Efter at han har købt en bog og instruktions DVD har han så fundet ud af at det ikke ligefrem er et begynderbrædt, men at det skulle være overkommeligt at lære.

I mellemtiden har vi fået lov at låne et såkaldt Longboard som Peter kan bruge og vi er blevet enige om at vi må på stranden og træne sammen.

Vi har flere strande at vælge mellem. Vores egen for enden af gaden hedder Kellog Beach og besøges af familer med små børn. Der er ingen bølger og ligger nærmest i indsejlingen til en stor marina.

Ocean Beach, eller OB, ligger et kvarter fra os. Her er gode bølge og er et populært sted for surfere. OB er kendt som en hippie strand og den er delt på midten af en høfde hvor den nordlige del hedder Dog Beach, og det er hundene glade for.

Når vi giver os god tid kører vi til Coronado Beach der, som navnet antyder, ligger på øen Coronado. Det tager en halv time at køre derover, men til gengæld er det en meget lækker strand med gode bølger, ingen hunde og ingen hippier :0) Coronado er kendt som en strand for gamle mennesker og familier, og det har vi det godt med.

Der er mange andre strande som vi ikke har prøvet endnu, de ligger alle længere væk men anbefales af mange. Mission Beach, Imperial Beach, Pacific Beach og mange andre.
Posted by Picasa

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ja og vi har Amager Beach, så kom ikke her :) Der er lagune, klitter, promenade og nå jo også hunde og hippier, men hvad bare der er sol...