torsdag den 19. juni 2008

The Dodge

Vi er i bilernes land, og selv om afstandene her i San Diego ikke er enorme, og det offentlige transportnet er acceptabelt, så måtte vi have en bil at køre i.

Winnie var straks på banen og kørte os ned til sin lokale biludlejning. Hun er på fornavn med de ansatte hos Enterprise Car Rental, hvilket dog ikke afholder hende fra at prutte uhæmmet om prisen.

Først fik hun en pris på en Kia til 5 personer, hvor de ville give os 7 dage for 5½ dages pris, det fik hun ned på 5 dages pris. Den pris krævede hun så overført på en Toyota til 7 personer, hvilket de også gik med til. Da vi skulle have udleveret bilen, udbrød hun, "But it's filthy (uhumsk), de tager den hvide!". Og sådan endte vi med at få en lækker Dodge Grand Caravan SE næsten frisk fra fabrikken. Ham som gav os kontrakten da vi kørte sagde, "nå så I tog en VIP-vogn?". Vi har lagt de bageste sæder ned så vi kan køre læs med havemøbler og andre store indkøb.

Vi har bilen i 7 dage, og håber at have købt vores egen bil inden da. Mere om det i et
andet indlæg.

Posted by Picasa

3 kommentarer:

Mette B sagde ...

Hej med jer.
Det er godt at læse, at I har det godt og allerede er faldet godt til. Det er noget af en bil, jeg bliver helt misundelig.
Kærlig hilsen Mette

AnneLama sagde ...

Hej

Så skal I bare se vores egen bil. Peter har ikke lagt billeder ind endnu, smuk blå Mustang, som er helt vild lækker at køre :o)
kh
Anne

Kia Marie Ryrsø sagde ...

Hej Med jer..Skønne billeder. I lever livet. Dejligt at kunne følge med i det der sker hos jer. fed bil, den I køre I nu. Men få nu snart en Kia bil ik, den starter hver gang.ha ha Pas godt på hinanden. Kh. Kia.