torsdag den 24. april 2008

2946 Lawrence Street

Vores lejlighed ligger i Lawrence Street som er en lille gade der føre ned til vandet.

Jeg havde i lang tid kigget på nettet efter noget vi kan bo I og Anne havde en avis med hjem fra San Diego som vi kiggede i, og vi prøvede også at ringe til nogle enkelte, uden det store held.

Til sidst fik jeg en ide om at at spørge på på LinkedIn om nogen kendte prisniveauet på Point Loma i San Diego og samtidig havde nogen kontakter.En af dem som besvarede mit spørgsmål var en ejendomsmægler i Californien, og hun fortalte at hun kendte en anden ejendomsmægler der bor i San Diego. På denne måde kom vi i kontakt med Melissa.

Vi fortalte Melissa i en mail hvad vi søgte og hun lavede en ret specifik søgning. Hun sendte en liste på 10 huse og lejligheder i det nabolag vi kan lide, og nr. 2 på listen fangede vores interesse.

Melissa har stået for kontakten til den ejendomsadministrator som har ejendommen, og hun har fået forhandlet at vi overtager den nymalet og frisk.

Fra lejligheden er der 100 m ned til vandet, hvor man kigger over til Shelter Island, som er den ø vi boede på i januar 2007. Der er masser af lystbåde og så sejler der engang imellem et hangarskib forbi. Området er også der hvor flåden træner sine delfiner.

Peter

Ingen kommentarer: